вторник, 12 ноября 2013 г.

Торти шоколади



Маҳсулоти лозима барои бисквит:

                                            5 -дона тухм
                                             1-  стакан шакар
                                             3 - қошуқи  оши крахмал
                                              3-  4 қошуқи оши  какао
                                              2-  қошуқи чои  модаи ковоккунанда
                                             Орд
Барои  крем:


                                                         Равғани маска   250 -300 гр
                                                       Ширқиём - 1 қутти
                                                      Какао    3-  4  қошуқи  оши
Глазур:
                                                  5 - қошуқи оши   шир
                                                    2  - қошуқи оши шакар
                                                     2 - қошуқи оши какао


Тарзи тайёр кардани бисквит:

Бисмиллоҳ.
Ҳамаи маҳсулотҳои хушкро (крахмал,орд...)  аралаш мекунем.Тухмҳоро бо шакар лат мезанем якчанд  дақиқа . Баъдан  маҳсулотҳои хушкро  оҳиста ба тухм ва шакар ҳамроҳ мекунам боз лат мезанем.  Хамири тайёр шудаамонро ба қолаб     мерезем ва ба  тафдон мегузорем дар ҳарорати 180  190 дараҷа   то тайёр шуданаш.  Аз тафдон гирифта мегузорем то  хунук шавад  баъдан ба 3 қисм мебурем ва   крем мемолем.

Тарзи тайёр кардани крем:

Равғани маска , ширйиём  ва какаоро ҳамроҳ карда бо миксер хуб  лат мезанем.

Тарзи тайёр кардани глазур:

Шакар ва какаоро якҷоя карда хуб аралаш мекунем баъдан ширро ҳамроҳ карда боз  аралаш мекунем ва ба болои алав мегузорем  то  ғафс омаданаш  мекобем.

Баъди  каме хунук  шудани  глазур ба болои торт мерезем  ва оро  медиҳем.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

soc bar

Ретсепҳои дигар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...